Connect

info@silobuster.nl

Connect

IMG_4030

Over mij

Ik help organisaties om informatiesilo’s op te heffen om er zo voor te zorgen dat medewerkers beter, slimmer en efficiënter (samen)werken. Ik ben een consultant met brede kennis op gebied van Microsoft oplossingen die bijdragen aan persoonlijke productiviteit, samenwerken, informatiebeheer en procesoptimalisatie. Met mijn sociale vaardigheden kan ik een brug slaan tussen Business en ICT.
In de afgelopen 15 jaar heb ik (internationale) Office 365 en SharePoint implementaties bij diverse organisaties en (semi)overheidsinstellingen gedaan, waaronder Ministerie van Buitenlandse Zaken, Royal Wessanen, Heineken, Radboud Universiteit en Technische Unie. Gedurende deze tijd is mijn kennis en ervaring op gebied van Microsoft producten en de nieuwe manier van werken uitgegroeid tot een niveau waarop ik voor organisaties een belangrijke meerwaarde kan leveren tijdens de transitie naar de nieuwe manier van werken, ondersteund door Microsoft diensten en producten. Ik ben – mede door eerdere vergelijkbare implementaties - op dat gebied zeer ervaren in het adviseren over de vorm voor uitvoering alsmede het meewerken aan de daadwerkelijke uitvoering.
Naast het geven van workshops en trainingen ben ik in staat een organisatie mee te nemen in de veranderingen die onlosmakelijk verbonden zijn met de nieuwe manier van werken. Methoden die ik daarvoor inzet zijn o.a. ADKAR en FutureFit Mindset.
Ik ben een directe, resultaatgerichte persoon die mensen beschouwt als onderdeel van het kader van de te behalen doelstellingen. Ik bereik in het algemeen een goed evenwicht tussen de zorg voor teamleden en het succesvol uitvoeren van een taak. Ik ken mijn weg, en weet mezelf staande te houden binnen eenvoudig tot complexe en/of politieke omgevingen en ik ben in staat om zonder problemen met zowel management als met technische professionals te communiceren. Mijn werkstijl is recht-toe-recht-aan, doortastend en overtuigend. Ik ben alert op veranderende omstandigheden, kan ‘op een rijdende trein springen’ en kan snel handelen om goede resultaten te waarborgen.