Connect

info@silobuster.nl

Connect

Susan heeft ons enorm geholpen om als organisatie een nieuwe manier van (samen) werken eigen te maken. zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau is Susan een TOPPER! de reis van het oude werken en de omzetting naar TEAMS kan Susan als geen ander.

Marcel Korving

MBA - CIO - Verandermanager

Na diverse onderzoeken gedaan te hebben naar welk CMS voor Maaswater de beste optie was ben ik tot de conclusie gekomen dat maatwerk de enigste optie was voor Maaswater. Ik ben toen in contact gekomen met Susan. Na ons eerste gesprek waarin ik heb aangeven wat ik denk nodig te hebben om Maaswater beter te organiseren heeft zij mij tijdens ons tweede gesprek geheel overtuigd met haar invulling van een voor Maaswater passende oplossing in Office 365. Na een aantal vervolgafspraken hebben we samen de basis vormgegeven van een CMS die na een duidelijke instructie door Susan, succesvol binnen Maaswater geïmplementeerd is geworden.
Op advies van Susan hebben we besloten om de CMS geleidelijk te implementeren binnen Maaswater. De basis versie sluit zeer goed aan op onze huidige vraag en zal in de loop van de tijd verder uitgebreid worden met oplossingen die het organiseren van Maaswater nog eenvoudiger maken. Het inzicht en de betrokkenheid van Susan maakt dat zij de perfecte partner is voor Maaswater en heb dan ook alle vertrouwen in het verder ontwikkelen van ons CMS.

Marcel Winkel

Senior Procestechnoloog - Partner

Susan heeft binnen APG meegewerkt aan de ontwikkeling van diverse functionaliteiten binnen SharePoint 2010 (Functioneel ontwerp en testen) en de migratie van SharePoint 2007 naar SharePoint 2010. Buiten haar kennis van SharePoint en business kennis heeft Susan zich onderscheiden op communicatief vlak, verantwoordelijkheidsgevoel, grote inzet en flexibiliteit, overtuigingskracht richting o.a. de gebruikers/interne klanten en collegialiteit. Ze was een zeer belangrijke schakel in de realisatie van ons project!

Eric van Meerveld

Manager - Project Manager - Epic Owner

Susan heeft voor Etten-Leur een hele mooie grote stap gezet in de richting van het gebruik van Office 365 door de organisatie. De Early adapters zijn al enthousiast aan de slag. Met Microsoft Teams werken wij samen zoals het hoort, en zijn we van mappen op harde schijven aan het werken naar SharePoint/OneDrive. Teams werken nu samen op de plaats waar dit thuis hoort; in 1 online samenwerkomgeving.
Susan is ook verantwoordelijk voor het trainen van medewerkers in diverse apps van MS. De focus lag op OneDrive, OneNote, Teams en Outlook. Dit doet ze vol overgave, en ze heeft een ontzettend hoog cijfer gekregen van de cursisten. Welverdiend! Susan kan voor je bedrijf of organisatie het verschil maken om het momentum in gang te zetten. Daarom beveel ik Susan meer dan van harte aan!

Niels Mensink

Adviseur in de fysieke leefomgeving - Office 365 - Scrum Master

Simpelweg een kanjer, die Susan. Hadden we in de VS gewoond, had de term #LadyBoss perfect bij haar gepast. Doortastend, kundig, gedreven en zeer veel passie voor haar vak én het resultaat. Susan, het was een eer om met je te hebben mogen werken.

Emile Stam

COO

Susanne is bij Celanese gestart als management assistente voor het management team waar ik deel van uitmaakte.
Zij bleek al snel meer in haar mars te hebben dan waar zij initieel voor was aangenomen. Toen wij een nieuw document management systeem gingen implementeren heeft Susanne direct een aantal zaken zelfstandig opgepakt.
Uiteindelijk heeft zij het DMS voor de Geleen site vormgegeven en concreet ingevuld. De kennis die zij hiervoor nodig had heeft ze voornamelijk door zelfstudie verworven. Zij bleek een goede intermediair tussen management, IT afdeling en gebruiker. In een later stadium is zij ook betrokken geweest bij het opzetten van het IMS voor Celanese Emulsions wereldwijd en heeft hier succesvol geopereerd.
Susanne luistert goed, is vasthoudend, heeft een drive voor results en weet wensen in concrete oplossingen te vertalen.
Als het in de toekomst nodig mocht zijn zou ik zeker weer van haar diensten gebruik willen maken.

Ruud Boegheim

Sr. Director Technical Services & CI